cailbra_1500px_72ppi ECO.png

Thermia Calibra Eco 

  • Den første bergvarmepumpen med det mer klimavennlige kuldemediet i fremtiden R452B

  • I utgangspunktet samme varmepumpe som Calibra med de samme funksjonene og fordelene

  • Høy varmtvannskomfort og en av de mest stille på markedet

Minimalt energiforbruk gjennom året

Calibra Eco har en høy SCOP-verdi (5,96) og en veldig høy total årlig varmefaktor (SPF **), som gir minimalt energiforbruk gjennom året.
Calibra Eco er i nettspenning 230V tilgjengelig i to effektstørrelser, 2-8 kW og 3-12kW, og i tre effektstørrelser i 400V, 2-8 kW, 3-12 kW og 4-16kW.

Kalibrerer og bruker systemet ditt maksimalt

Calibra Eco er ellers den samme smarte varmepumpen som Calibra, med alle dets funksjoner og fordeler. Takket være den nyeste teknologien kan den kontinuerlig kalibrere seg til dine oppvarmingsbehov og ditt borehull. Dette betyr at systemet ditt utnyttes maksimalt, uavhengig av om du installerer det i et nybygd hus, bytter ut en gammel varmepumpe eller en annen varmekilde.

Smart og anvendelig styring

Thermia Calibra styres fra et enkelt touchscreen. Enkle og intuitive menyer med veiledning direkte i displayet – det første du får opp i panelet er innstilling for å justere temperatur.

Thermia Online inngår som standard, slik at du kan overvåke og styre den via mobil og WEB.

itececo_grupp_slider2.png

Thermia iTec Eco

                LUFT/VANN VARMEPUMPE

  • Spesielt utviklet for vårt nordiske klima, uvanlig høy effekt ved lave temperaturer – effektiv energibesparing helt ned til -25 °C

  • Kuldemedium R32 – mer miljøvennlig alternativ enn tradisjonelle kuldemedier for luftvarmepumper

  • Høy vannkomfort som gir opptil 23% mer varmt vann enn forgjengeren.

            Fleksibel løsning

Thermia iTec består av to deler: selve varmepumpen som plasseres utenfor huset, og innedelen som plasseres i huset. Det finns 4 varianter av utedelen og 5 varianter av innedelen. Vi kan hjelpe deg med å finne løsningen som passer best hos deg.

            Smarte funksjoner

Med kalenderfunksjonen er det mulig å programmere og styre varmepumpens ulike funksjoner etter dine behov og ønsker. Med tilbehøret Thermia Online kan du fjernstyre og overvåke varmepumpen via WEB og App.

  • Effektstørrelser: 1,1-5 kW, 1,7-8 kW, 3,4-12 kW og 3,4-16 kW