Thermia ATLAS

Bergvarmepumpen for deg som ikke vil kompromisse

Bergvarmepumpen Atlas er designet med den nyeste teknologien og utstyrt med alle de nyeste funksjonene. Det er ingen kompromisser her - det er perfeksjon i alle detaljer. Dette gjør Atlas til den mest effektive og komplette varmepumpen på markedet i dag.

Første bergvarmepumpen med SCOP verdi > 6,0

Atlas er en inverterstyrt bergvarmepumpe som kontinuerlig justerer driften for å gi best effekt til lavest mulig energiforbruk. Ytelsen er i særklasse og Atlas er den første bergvarmepumpen med en SCOP-verdi > 6,0 (SCOP 6,15*). Den fantastisk høye årsvarmefaktoren på Atlas gir minimalt energiforbruk gjennom året.

Ekstra mye varmtvann til lave kostnader

Varmtvannskomfort er markedsledende og i en klasse helt for seg selv. En del av forklaringen er Thermias HGW-teknologi (hetgassveksleren) som gir deg varmtvann ”på kjøpet” når huset varmes opp. Med fullt utnyttet HGW-funksjon kan du få 545 liter varmtvann! **

Markedets stilleste varmepumpe

I utviklingen av Atlas er det lagt stor vekt på det akustiske designet. Målet har vært klart: markedets stilleste varmepumpe.

Smart styring og Thermia Online som standard

Thermias Atlas har et moderne design med smart og intuitiv styring via ett brukervennlig touchscreen i farger. Med Thermia Online kan du både styre og overvåke via mobilapp eller datamaskin. Det er inkludert som standard, og helt uten abonnementskostnader.

Finnes i to effektstørrelser

Atlas er tilgjengelig i i to effektstørrelser: 3–12 kW for normalstore boliger og 4–18 kW for boliger med større effektbehov. Atlas har et moderne design, hvor all styring for ekstrafunksjoner får plass inne i pumpen, noe som gir en pen installasjon.

Thermia Atlas.png